Main Content

Behandlinger

Zoneterapi

Zoneterapi er kendt gennem årtusinder i Østen, Amerika og Afrika. Zoneterapien påvirker kroppens sundhed og balance. Under en behandling kan man ved hjælp af tryk og massage på fødderne påvirke såkaldte reflekszoner. Hver zone tilhører en del af kroppen. En meget øm zone kan skyldes en ubalance. Trykket på foden kan variere fra faste til langsomme eller rytmiske og forsigtige. Helt tilpasset den enkelte persons situation.

Hvad sker der:
Hele kroppen påvirkes, organer, muskler og nervesystem. Der sker en større og bedre gennemblødning af kropsvævet. Hormonsystemet balanceres og kommer til at fungere bedre. Kroppens systemer, her også kredsløb, nerver og fordøjelsesenzymer kommer til at arbejde bedre sammen. Zoneterapiens effekt tilskynder udrensning, skaber balance i kroppens system, både fysisk og psykisk.

Er godt til:
Fordøjelsesproblemer
Menstruationsbesvær
Hovedpine/migræne
Kolik og uro ved spædbørn
Luftvejsproblemer
Styrker immunforsvaret
Øger energiniveauet
Allergi/astma
Muskelspændinger

I traditionel kinesisk medicin, som zoneterapi er baseret på, forbindes en følelsesmæssig ubalance til bestemte organer. Ex. vrede tilhører lever, angst tilhører nyrer. Således kan man på den måde arbejde med den følelsesmæssige tilstand og påvirke kroppen fysisk og også modsat.

Jeg er RAB registreret Zoneterapeut, så der er mulighed for tilskud af Danmark. Endvidere er der nogen sundhedsforsikringer, der også giver tilskud til zoneterapi.

 

Tilbage til oversigt >