Main Content

Referencer

Det fik jeg ud af Kranio-sakral terapien.

Ann-Dyrhave Jensen, Åbybro
Oprindeligt kom jeg til Susanne med udtalt svimmelhed, helt ved siden af mig selv, ondt i lænd og kæber.
Min hofte sad forkert og jeg havde en scoliose (en s-ryg).
Det fik vi styr på.
Da jeg blev ramt af stress, fik jeg hjælp af Susanne til at håndtere situationen. Kraniosakralterapien kombineret med psykologhjælp var godt for mig.
Det var en voldsom oplevelse at blive ramt af stress, min krop reagerede helt vanvittigt og gik helt i sort. Jeg er normalt et arbejdsom og aktivt menneske, så det var virkeligt svært. Hos Susanne fik vi ro på symptomerne, jeg blev så at sige ”tømt” ud. Blev ligesom navigeret i den rigtige retning, fik kikket på min sædvanelige adfærd og måder at tackle tingene på. Blev så at sige rettet ind og fik balance i kroppen. Når jeg forlod hendes klinik var jeg ligesom tilbage i min krop og havde god jordforbindelse igen.
I dag ved jeg, hvor jeg skal køre hen, når kroppen har brug for ro og afspænding. Jeg føler mig glad og tilpas efter en behandling.

Alice Gregersen, Gjøl
Jeg har førhen haft meget glæde af Susannes behandlinger til både ryg, skuldre og hænder. Jeg havde tit ondt rigtig mange steder grundet mit tidligere arbejde på en fabrik.
Da vi så fik styr på det, arbejdede vi derefter på maveproblemet. Så jeg har både fået zoneterapi og kraniosakralterapi. Vi også snakket kost.
Min fordøjelse fungerer meget bedre, og jeg har ikke ondt i maven mere. Jeg ved også, hvad jeg skal holde mig fra at spise.
Jeg har haft mystiske symptomer som et brændende smerter i det ene lår og ondt i halebenet uden årsag, det er også afhjulpet.

Susanne Pedersen
Jeg måtte have hjælp til ondt i ryggen, problemer med ischaessmerter, daglig hovedpine, store smerter i mit kunstige knæled. Knæet kunne hæve op som på størrelse med en håndbold. Jeg har haft ondt i 25 år. Og på stærk smertestillende medicin. Mit humør og min energi var helt i nul. Jeg havde fået en opfattelse af mig selv, at det måtte være mig, der var noget i vejen med.
Med empati og Susannes evne til at se og forløse både de fysiske og psykiske smerter, fik jeg det langsomt bedre. Jeg fik større selvindsigt og forståelse af mig selv og mine reaktioner. Dette samtidig med smertelindring.
Der er ligesom blevet mere styr på smerteintensiteten og varigheden. Smerterne får ikke lov at løbe helt løbsk mere.
Selvom kroppen stadig kan gøre ondt afhængig af hvad jeg laver, har jeg har fået meget mere energi og mere livsmod.

Stine Nygård
Jeg henvendte mig til Susanne, da jeg har fibromyalgi og Reynardssyndrom. Migræneanfald var der to gange om måneden. Jeg var meget træt og små gøremål kunne være helt uoverkommelige og udløse smerter i ryg, skuldre eller nakke.
Jeg kommer jævnligt til behandling. Det gør, at jeg ikke er så forpint. Migræneanfaldene er reduceret til to gange om året. Jeg har fået mere energi og syntes, at det som jeg skal klare i det daglige går lettere.
M.h.t min psyke, der har Susanne givet mig redskaber til at håndtere dagligdagen. Det har lettet betydeligt.

Valdemar Christensen, 5 mdr.
Valdemar har fået rettet sin krop op først med kiropraktik og så med kraniosakralterapi. Fra fødslen var han C-formet/banan-formet. Han havde en del uro i sig. Nakken var stram, og det virkede som om han var hæmmet i nogen af hans bevægelser.
Motorisk har det hjulpet ham, da han ikke rigtig kunne få højre side med i sine bevægelser.
Valdemar har også fået mere ro i sin krop.

Nellie Syssler Krog, 3 måneder gammel baby
Vi kom til Susanne, fordi vores baby lige fra fødselen var meget ked af det.
Generel uro. Vi havde rigtig svært ved at få hende til at sove. Ville ikke ligge på maven, hun virkede ligesom stiv i det.
Susanne rettede hende op og løsnede nakken. Hun fik også lidt zoneterapi, da hun kunne gylpe op, så det stod ud i en stråle.
Nellie fik to behandlinger. Efter første gang var hun mere bevægelig og kunne holde hovedet. Gylperiet aftog betydeligt. I dag har hun det godt. Der er også mere ro gennem dagen. Vi har mærket en kæmpe forskel, Nellie er bedre tilpas og sover også i løbet af dagen nu.

Malene Kjeldsen, Gjøl
Vi har i vores lille familie med tre børn brugt Susannes evner og kunnen til lidt af hvert.
Hun er så at sige blevet udfordret med alt fra urolige børn, der ikke vil sove, hovedpiner og ondt i maven.
Min mand måtte på briksen, da han slog hovedet op i en jernstang, hvor han blev ved med at have rigtig ondt i hovedet og nakken.
For mit eget vedkommende var det noget af en øjenåbner. Tidligere arbejdede jeg som forsker og var måske meget naturvidenskabelig indrettet. Må sande at uanset, hvordan tingene hænger sammen, har jeg fundet en behandlingsform, der virkelig har hjulpet mig meget på rigtig mange måder. Jeg har fået hjælp til et fastlåst bækken, smerter i skulderled, håndled og hovedpine.
Dernæst er der den psykiske del. Susanne sår ligesom et frø, giver en mulighed for at se nogen ting mere klart, om man vil. Man får noget at reflektere over, så at sige.
Det har været positivt og dejligt.

Rikke Davidsen
Jeg havde problemer med hovedpine og nakkesmerter. Efter et hold i nakken skulle kraniosakralterapi afprøves. Efter et par behandlinger var nakken og lænden meget bedre. Det viste sig at en uhensigtsmæssig holdning og tendens til at spænde op i kæber og skuldre var med til at vedligeholde smerterne.

Jeanet Carøe
Jeg har jævnligt haft brug for Susannes behandlinger, både i forhold til det fysiske og psykiske velvære. Udover behandlingerne har været effektive i forhold til nakke og skuldersmerter har jeg brugt Susannes terapiform og måde at arbejde på som en form for coaching. Jeg har fået anvendelige redskaber som jeg kunne bruge til at lette dagligdagen, hvis tingene kørte lidt fast. Jeg har bogstavligt talt følt og mærket behandlingerne på både krop og sjæl.

Jørn Pedersen, revisor
Efter at have døjet med nervebetændelse i en længere årrække med betydelige bensmerter og søvnbesvær har jeg fået fysioterapi i 3 år, hvilket har betydet en væsentlig smertelindring. Det seneste halve år har jeg gennemgået Kranio-Sakral-behandling, som har været særdeles posetiv for især nervebanerne og øget kredsløbet betydelig til gavn for bl.a iltforsyningen til musklerne. Resultatet ind til nu har betydet bl.a at fysikken for 1. gang i flere år er i bedring. Den terapeutiske behandling med de blide tryk til at løsne spændinger har været meget effektive og betydet en klar forbedring af vitale livsfunktioner og dermed livskvalitet.

Philip Heidemann Jensen
Jeg har haft rigtig ondt i mit knæ, det var hævet og tykt under knæleddet. Lægen kaldte det Osgood Schlatter og det bedste jeg kunne var at holde det i ro. Det var trælst for jeg kunne ikke løbe og dyrke sport. Efter 2 behandlinger var hævelsen væk og jeg kunne bøje benet helt. Det bedste var, at jeg igen kunne spille fodbold, og det har jeg kunne lige siden.

Jeanet Jepsen, køkkenassistent
Første gang jeg fik KST, havde jeg ondt i lænd, ben og havde især hovedpine. Jeg har et fysisk krævende arbejde og indimellem spænder jeg i skuldrene - især ved travlhed og meget stress. Lændesmerterne er væk. Engang imellem får jeg løsnet muskelspændigerne i nakken for at holde hovedpinen væk. Efter KST får jeg mere energi. Engang fik jeg en sportsskade i venstre skulder, jeg kunne ikke løfte armen eller trække den bagud, jeg fik to behandlinger og det lettede.

Maibrit Krogshave, dagplejemor
Jeg vågnede en morgen med ondt i lænden, smerterne trak nærmest fra korsbenet helt op ml. skulderbladene. Jeg fik smertestillende piller, de tog det værste, men smerterne var der stadig og jeg var hæmmet i de daglige gøremål – kunne heller ikke spille tennis. Der var klart mærkbar effekt efter første behandling, nok også fordi jeg fik behandling hurtigt efter smerterne opstod.

Jan Pedersen, 35 år, VVS medarbejder
Jeg har haft migræne siden 1988, jeg har haft synsforstyrrelser og lysskyhed. Efter at have haft migræne en til to gange årlig forværredes det i en travl periode. Hvor jeg fik det flere gange i løbet af kort tid. Efter den første behandling var jeg mærkeligt tilpas og øm i nakken. Jeg har det godt nu og føler mig mere fri og bevægelig i skuldre og nakke. Senere fik jeg et lændehold, hvor KST også hjalp mig.

Kaj Rytter Christensen, tømrer
I forbindelse med mit arbejde faldt jeg ned fra en stige og pådrog mig en skade i skulderleddet. Efter operation og efterfulgt af fysioterapiøvelser kunne jeg stadig ikke arbejde p.g.a smerter. Det gjorde for ondt at lave de øvelser, der skulle træne min arm op. Mit humør blev dårligere og det var svært at se noget lyspunkt. Efter to behandlinger kom der allerede en bedring, og vi fik en snak, om hvordan smerten havde påvirket mit humør og tro på, om jeg nogensinde fik det bedre. Efter fire behandlinger hjalp det og efter kort tid kunne jeg lave øvelser og gå på arbejdet igen.

Birgith Simonsen, sygeplejerske
Jeg kom til Susanne med nakkesmerter, var anspændt, træt og følte jeg sejlede af sted i min egen krop. Efter en trafikulykke, hvor jeg sad fastklemt, fik jeg vist et piskesmæld. Derudover har jeg tidligere fået hjælp fra der etablerede system til at bearbejde post-traumatisk-stresssyndrom efter et jordskælv på en ferierejse. KST uløste en enorm følelsesmæssig reaktion på den angst der var forbundet med traumet, det selv at være tæt på at dø og miste sin familie. Jeg forstod at jeg skulle slippe angsten rent mentalt, men kunne ikke finde ud af det. Jeg må konstatere at kroppen ”husker ” smerter og følelser. Mine smerter sad mest i nakke, hals og kæberne, hvor jeg i en tid havde haft en underlig sitren hen over læberne. Der var mærkbar lindring efter 1 gang. Udover smerterne forsvandt, blev mit syn bedre og til min store undren forandredes hele hudens farve og viskøsitet. Jeg føler mig fri af min angst og mærker en utrolig glæde og livskraft.